Tuesday, April 28, 2009

Baju Diamond..

Citer Ahad plak, 26 April 2009. Bertempat di Midvalley. Acara pertama adalah.. mesti la makan! Saya dan partner pergi mengenyangkan perot di Domino's Pizza.


Sedapp nye banana split ini. Sup yang dah 'slamat' tuh adalah partner saya punyer. Ish2.. Chup, nak letak gambar mkn banana split..

Yummy! Menarik.. Selain itu makanan di atas, terdapat juga makanan seperti di bawah.

Berdasarkan gambar, seketul chicken wing bbq telah terkorban angkara partner saya. Hahaha.. Pizza yang dipilih pada hari itu adalah Beef Pepperoni dan Italian Chicken.

Ish2.. ada tgn bercabang yang interframe. Dan ia bukan tgn saye. Pis! Saya makan dgn sungguh berselera hingga partner saya menegur 'Awak ni bile nak benti makan?'. Hahaha..

Itu lah gaya seorang yang makan banyak pada hari itu. Mungkin kerana saya agak frust kerana pada pagi nye saya membuatkan baby red & black (enset) saya terluka kerana terjatuhkan nya di atas jalan. Huhu.. Nak kene cepat2 cari sarung enset kaler merah itam neh, supaya matching.

Sudahlah merepek kerepek, sambung tempek gambar hasil tangkapan di hari tersebut..

Setelah jenuh membeli tingkap @ window shopping, akhirnya baju diamond ini berjaya di berkas di butik Labelz. Dah panjang entry kali ni. Sekian..

9 comments:

  1. perghh.. macam baju koboi tewww.. ahaks

    ReplyDelete
  2. koboi eh? hehehe..
    en_me ni sape ye?

    ReplyDelete
  3. pattern baju lebih kurang cam baju laling jek..huu

    ReplyDelete
  4. nanti ibu pakai pastu snap gmbr ye..nak tgk!!
    teringin juge nak bli bju sbgitu..tetapi sy gemuk..huhu

    ReplyDelete
  5. uiks..anak ibu gemok ke? mcm tak je..
    nanti bebile pakai bj tu, ibu tempek gambar kat sini k..

    ReplyDelete
  6. banana split
    nyum2.
    x ajak i pon.

    ReplyDelete
  7. suke gak banana split ek..
    bleh geng ah bab mkn2 neh

    ReplyDelete