Monday, May 4, 2009

Bihun Goreng

Ari Ahad sayer duduk umah pd siang hari. Pecaya x saye tak kuar ronggeng di hujung minggu? Hihi.. Ada sorang housemate saye ckp 'baiknye arini x kuar' dengan muke kompius. Kalo mak saya call pon mesti dier ckp 'Aik, tak kuar arini? Nape? Tak sihat ke?'. Hihi.. Kaki ronggeng kah saye?

Bile ptg, cam rajin nak men masak2 disebabkan tgh ari just masak sup campbell cendawan+kentang je kan..

So, ini lah aktiviti ptg saye..


Biase la, umah bujang. Masak pon secara bujang. Sayur xde, x bli pon. Hihi.. Lauk bihun adalah ikan bilis, kentang dan sosej saje.

Bihun ni untuk dinner sbb masak pon dah lewat ptg. Mlm nye pas Maghrib, kuar ronggeng kat Mines kejap. See, mane leh dok memerap kat umah seharian? Hahaha..

5 comments:

  1. mcm pelik la kalu budak kecik ni xkuar ronggeng kan?tgk die mesti kuar punye.heheh

    ReplyDelete
  2. mcm best je mihun u masak
    bile nak masak utk i ni..

    ReplyDelete