Monday, May 4, 2009

Di Tag Oleh Elya

Lama dah tak kene tag-mengetag ni kan? Disini, saye selesaikan utang tag Cik Elya..

Tanda

1-Tanda kamu badmood ?
-->tak byk becakap

2-Tanda kamu marah?
-->tak byk becakap gak

3-Tanda kamu marasa pelik?
-->kerut dahi

4-Tanda kamu malu?
-->muka blushing

5-Tanda kamu sedang cemburu?
-->tanye soalan byk2

6-Tanda kamu sedang sedih?
-->belinangan ayer mata..ye kah? hikhik

7-Tanda kamu gembira?
-->usik org, buat lawak


APA

1-Apa warna baju kamu pakai sekarang?
-->warna-warni.

2-Apakah kamu termasuk dalam orang yang suka shopping?
-->suke..duit,sila la suke kat saye

3-Apa ingin kamu lakukan sekarang?
-->lunch

4-Apa rase di hati kamu sekarang?
-->lauk-pauk makanan tengah hari di Restoren Selaseh


BILA

1-Bila pertama kali kamu dilahirkan di dunia?
-->22.02.1984


2-Bila saat terindah dalam hidup kamu?
-->that '1 week'. apekah? taleh bitau. yg penting saya telah menjawab soalan ini :p

3-Bila kali terakhir kamu dimarahi ibubapa?
-->soalan yg memalukan neh. tak ingat ah biler. tp of coz la penah. cuma dah lama x kene marah since duduk jauh ni kan. bile stiap kali balik kg, mesti la nak spend time btol2 n takmo buat sesape marah.

4-Bila kamu akan married?
-->tiru ayat elya.. tunggu org masuk minang


BAGAIMANA

1-Bagaimana jika ada orang buat kamu sakit ati?
-->slalunye saye pendamkan aje. cuba besabar n keep smiling. cuma kalo dah exceed limit, maka akan kedengaran kata2 pedas sedikit yg kuar dr mulut saye


2-Bagaimana jika ada orang cakap kamu lawa/hensem?
-->mulut menidakkan tp dlm hati bebunga2. hahaha.. sape x suke kene puji kan? tp pepandai la cover line


3-Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu?
-->sedih la..


4-Bagaimana jika ada orang tidak sukakan kamu?
-->sedih tp nak wat mcm mane. kiter tak mampu nak puaskan hati semua org

5-Bagaimana jika kamu bangun tido, kamu di kelilingi api?
-->huhu..takot dan tepk 'alamak, aku dh mati ke ni? ni kat dlm neraka ke pe???'

6-Bagaimana jika kamu keseorangan?
-->itu la masa saya nak karaoke. kalo ada org, malu le


SIAPA?

Selesai sudah... Tag ini ditujukan kepada :
- Kak Ina
- Nieja
- Kak Jet
- Kak Esha

3 comments:

  1. Salam ziarah. Sekadar membuat hebahan. Mungkin ini dapat membantu orang-orang kita diwaktu gawat sekarang.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete
  2. "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"

    ReplyDelete
  3. i kena tag?
    erkkkk.. tidakkk..

    ReplyDelete